- Bewaar

- Bewaar
Salade met gerookte eendenmagret, appeltjes en komkommer
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Romagnac A.C. Tavel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 1 cm en besprenkel met 1 eetl. citroensap. Meng met de dille.
-
Snij de komkommer in blokjes van 1 cm en voeg toe aan de appeltjes.
-
Hak de platte peterselie en het bieslook grof en meng met de gemengde scheuten.
-
Kleur de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Maak een bedje van gemengde scheuten op de borden.
-
Meng de notenolie met de rest van het citroensap. Kruid met peper en zout. Giet deze vinaigrette over de blokjes appel en komkommer en leg ze in een inox ring op de gemengde scheuten.
-
Voeg er de blokjes gerookte eendenborstfilet aan toe.
-
Afwerking:
-
Garneer de salade met takjes bieslook en de gekleurde pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Romagnac A.C. Tavel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 1 cm en besprenkel met 1 eetl. citroensap. Meng met de dille.
-
Snij de komkommer in blokjes van 1 cm en voeg toe aan de appeltjes.
-
Hak de platte peterselie en het bieslook grof en meng met de gemengde scheuten.
-
Kleur de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Maak een bedje van gemengde scheuten op de borden.
-
Meng de notenolie met de rest van het citroensap. Kruid met peper en zout. Giet deze vinaigrette over de blokjes appel en komkommer en leg ze in een inox ring op de gemengde scheuten.
-
Voeg er de blokjes gerookte eendenborstfilet aan toe.
-
Afwerking:
-
Garneer de salade met takjes bieslook en de gekleurde pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Romagnac A.C. Tavel