- Bewaar

- Bewaar
Salade met waterkers en gemarineerde kipfilet
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy’s ‘Stamp of Australia’ Cabernet-Merlot Australië Bier Blonden Os Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de kipfilets 10 min. aan elke kant.
-
Kook intussen de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de walnootpitten grof. Snij het witloof in dunne reepjes.
-
Schil de rode pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen en vang het sap op. Meng het sap met de dijonmosterd, de mayonaise en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kipfilets in dunne plakjes. Leg wat quinoa en waterkers op elk bord en schik er de kip op. Voeg de partjes pompelmoes, het witloof en de walnoten toe en besprenkel met de dressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy’s ‘Stamp of Australia’ Cabernet-Merlot Australië Bier Blonden Os Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de kipfilets 10 min. aan elke kant.
-
Kook intussen de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de walnootpitten grof. Snij het witloof in dunne reepjes.
-
Schil de rode pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen en vang het sap op. Meng het sap met de dijonmosterd, de mayonaise en de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kipfilets in dunne plakjes. Leg wat quinoa en waterkers op elk bord en schik er de kip op. Voeg de partjes pompelmoes, het witloof en de walnoten toe en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy’s ‘Stamp of Australia’ Cabernet-Merlot Australië Bier Blonden Os Blond bier