- Bewaar

- Bewaar
Salade niçoise
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min. + afkoelen)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat volledig afkoelen.
-
Kook ondertussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Laat afkoelen, pel ze en snij in partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 7 à 8 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij ondertussen de rode ui in fijne ringen en de tomaten in partjes. Verwijder de pitjes. Maak de blaadjes sla los van de kropsla.
-
Meng de mayonaise met de mosterd en de rodewijnazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel in kleine stukjes.
-
Meng de prinsessenbonen samen met de krielaardappelen, de uitgelekte tonijn en de partjes ei en tomaat. Voeg de groene olijven en wat mosterddressing toe en roer goed om.
-
Schik de kropsla over de borden en verdeel er de salade niçoise over. Werk af met de uiringen.
Baby eet mee ( +8 maanden) Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor u baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g krielaardappel en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. in een bodempje water. 2 Voeg na 10 min. 100 g prinsessenbonen en een 1/2 tomaat toe. 3 Mix tot een gladde puree of prak fijn. Roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min. + afkoelen)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat volledig afkoelen.
-
Kook ondertussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Laat afkoelen, pel ze en snij in partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de prinsessenbonen 7 à 8 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij ondertussen de rode ui in fijne ringen en de tomaten in partjes. Verwijder de pitjes. Maak de blaadjes sla los van de kropsla.
-
Meng de mayonaise met de mosterd en de rodewijnazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel in kleine stukjes.
-
Meng de prinsessenbonen samen met de krielaardappelen, de uitgelekte tonijn en de partjes ei en tomaat. Voeg de groene olijven en wat mosterddressing toe en roer goed om.
-
Schik de kropsla over de borden en verdeel er de salade niçoise over. Werk af met de uiringen.
Baby eet mee ( +8 maanden) Door de ingrediënten en bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor u baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g krielaardappel en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. in een bodempje water. 2 Voeg na 10 min. 100 g prinsessenbonen en een 1/2 tomaat toe. 3 Mix tot een gladde puree of prak fijn. Roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië