Salade van clementine, appel en witloof
Salade van clementine, appel en witloof

Salade van clementine, appel en witloof

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Maak een vinaigret te met het sap van 1 clementine, eetl. olijfolie en 2 eetl. witte balsamicoazijn. Breng op smaak met flink wat peper en zout.

  3. Snij de partjes van 2 clementines los uit het vlies. Meng de partjes met 125 g veldsla, 2 fijngesneden stronkjes witloof en 1 fijngesneden rode appel. Meng er de vinaigrette onder. Schik er 8 sneetjes kipfilet met curry op en werk af met 40 g geroosterde amandelschilfers.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Maak een vinaigret te met het sap van 1 clementine, eetl. olijfolie en 2 eetl. witte balsamicoazijn. Breng op smaak met flink wat peper en zout.

  3. Snij de partjes van 2 clementines los uit het vlies. Meng de partjes met 125 g veldsla, 2 fijngesneden stronkjes witloof en 1 fijngesneden rode appel. Meng er de vinaigrette onder. Schik er 8 sneetjes kipfilet met curry op en werk af met 40 g geroosterde amandelschilfers.

Bekijk het recept digitaal