Salade van feta en kikkererwten
Salade van feta en kikkererwten

Salade van feta en kikkererwten

10 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 168 kcal
Vet 11.5 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 7.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de feta met de geperste knoflook en de olijfolie. Prak fijn.

  3. Laat de kikkererwten uitlekken.

  4. Snij de rode ui fijn.

  5. Snipper de peterselie en koriander fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de rucola over een grote schotel.

  8. Maak de salade: meng de feta met alle overige ingrediënten. Verdeel in het midden van de schotel op de rucola.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de feta met de geperste knoflook en de olijfolie. Prak fijn.

  3. Laat de kikkererwten uitlekken.

  4. Snij de rode ui fijn.

  5. Snipper de peterselie en koriander fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de rucola over een grote schotel.

  8. Maak de salade: meng de feta met alle overige ingrediënten. Verdeel in het midden van de schotel op de rucola.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 168 kcal
Vet 11.5 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 7.2 g

Bekijk het recept digitaal