Salade van feta en kikkererwten
- Bewaar

- Bewaar
Salade van feta en kikkererwten
10 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
168 kcal
Vet
11.5 g
Koolhydraat
7 g
Eiwit
7.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de feta met de geperste knoflook en de olijfolie. Prak fijn.
-
Laat de kikkererwten uitlekken.
-
Snij de rode ui fijn.
-
Snipper de peterselie en koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verdeel de rucola over een grote schotel.
-
Maak de salade: meng de feta met alle overige ingrediënten. Verdeel in het midden van de schotel op de rucola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de feta met de geperste knoflook en de olijfolie. Prak fijn.
-
Laat de kikkererwten uitlekken.
-
Snij de rode ui fijn.
-
Snipper de peterselie en koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verdeel de rucola over een grote schotel.
-
Maak de salade: meng de feta met alle overige ingrediënten. Verdeel in het midden van de schotel op de rucola.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
168 kcal
Vet
11.5 g
Koolhydraat
7 g
Eiwit
7.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?