- Bewaar

- Bewaar
Salade van kaas en druiven
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc Deze aangename, heel droge en nerveuze witte wijn heeft een prettige fruitneus van groene appel, citrusvruchten en een zweempje munt. De smaak is heel fris.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de emmentaler in kleine blokjes.
-
Snij de witte en de blauwe druiven in 2.
-
Snij de selder in stukjes.
-
Bereiding:
-
Doe de stukjes selder, emmentaler en de halve druiven in een slakom.
-
Voor de saus mengt u de yoghurt, de verse room, de roquefort en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet het sausje over de salade en versier met amandelpoeder.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc Deze aangename, heel droge en nerveuze witte wijn heeft een prettige fruitneus van groene appel, citrusvruchten en een zweempje munt. De smaak is heel fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de emmentaler in kleine blokjes.
-
Snij de witte en de blauwe druiven in 2.
-
Snij de selder in stukjes.
-
Bereiding:
-
Doe de stukjes selder, emmentaler en de halve druiven in een slakom.
-
Voor de saus mengt u de yoghurt, de verse room, de roquefort en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet het sausje over de salade en versier met amandelpoeder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc Deze aangename, heel droge en nerveuze witte wijn heeft een prettige fruitneus van groene appel, citrusvruchten en een zweempje munt. De smaak is heel fris.