Salade van kaas en druiven
Salade van kaas en druiven

Salade van kaas en druiven

10 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 378 kcal
Vet 24.4 g
Koolhydraat 17.5 g
Eiwit 22.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de emmentaler in kleine blokjes.

  4. Snij de witte en de blauwe druiven in 2.

  5. Snij de selder in stukjes.

  6. Bereiding:
  7. Doe de stukjes selder, emmentaler en de halve druiven in een slakom.

  8. Voor de saus mengt u de yoghurt, de verse room, de roquefort en het citroensap. Kruid met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Giet het sausje over de salade en versier met amandelpoeder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de emmentaler in kleine blokjes.

  4. Snij de witte en de blauwe druiven in 2.

  5. Snij de selder in stukjes.

  6. Bereiding:
  7. Doe de stukjes selder, emmentaler en de halve druiven in een slakom.

  8. Voor de saus mengt u de yoghurt, de verse room, de roquefort en het citroensap. Kruid met peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Giet het sausje over de salade en versier met amandelpoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 378 kcal
Vet 24.4 g
Koolhydraat 17.5 g
Eiwit 22.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Duc de Lerme Sauvignon Vin de Pays d'Oc Deze aangename, heel droge en nerveuze witte wijn heeft een prettige fruitneus van groene appel, citrusvruchten en een zweempje munt. De smaak is heel fris.

Bekijk het recept digitaal