Salade van parelcouscous en veganistische piripiri-balletjes
Salade van parelcouscous en veganistische piripiri-balletjes

Salade van parelcouscous en veganistische piripiri-balletjes

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous gaar (instructies: zie verpakking).

  2. Snij de tomaten en de komkommer in kleine blokjes. Snij de ui in dunne reepjes.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjesbrochettes 5 à 6 min. aan elke kant.

  4. Doe de parelcouscous in een grote slakom en meng met de pesto, de tomaten, de komkommer, de ui en de rucola. Kruid met peper en zout. Serveer met de balletjesbrochettes.

Tip
Auteur recept

Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous gaar (instructies: zie verpakking).

  2. Snij de tomaten en de komkommer in kleine blokjes. Snij de ui in dunne reepjes.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjesbrochettes 5 à 6 min. aan elke kant.

  4. Doe de parelcouscous in een grote slakom en meng met de pesto, de tomaten, de komkommer, de ui en de rucola. Kruid met peper en zout. Serveer met de balletjesbrochettes.

Tip
Auteur recept

Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).

Bekijk het recept digitaal