In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Kook de parelcouscous gaar (instructies: zie verpakking).
Snij de tomaten en de komkommer in kleine blokjes. Snij de ui in dunne reepjes.
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjesbrochettes 5 à 6 min. aan elke kant.
Doe de parelcouscous in een grote slakom en meng met de pesto, de tomaten, de komkommer, de ui en de rucola. Kruid met peper en zout. Serveer met de balletjesbrochettes.
Tip
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Kook de parelcouscous gaar (instructies: zie verpakking).
Snij de tomaten en de komkommer in kleine blokjes. Snij de ui in dunne reepjes.
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjesbrochettes 5 à 6 min. aan elke kant.
Doe de parelcouscous in een grote slakom en meng met de pesto, de tomaten, de komkommer, de ui en de rucola. Kruid met peper en zout. Serveer met de balletjesbrochettes.
Tip
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Charlotte Meurand (@cham_is_bored).