Salade van zalm en broccoli
Salade van zalm en broccoli

Salade van zalm en broccoli

15 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 160 kcal
Vet 8.6 g
Koolhydraat 3.2 g
Eiwit 17.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de broccoli 2 min. (zonder deksel, zo blijft hij mooi groen) en laat uitlekken. Snij de zalmfilet in blokjes en snij de hardgekookte eieren in partjes.

  3. Voor de saus mengt u de yoghurt met de room. Kruid met dille, peper en zout, en voeg het citroensap toe.

  4. Afwerking:
  5. Schik de broccoli, de partjes ei en de zalm in cocktailcoupes en giet er enkele lepels saus over. Versier met wat dille.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de broccoli 2 min. (zonder deksel, zo blijft hij mooi groen) en laat uitlekken. Snij de zalmfilet in blokjes en snij de hardgekookte eieren in partjes.

  3. Voor de saus mengt u de yoghurt met de room. Kruid met dille, peper en zout, en voeg het citroensap toe.

  4. Afwerking:
  5. Schik de broccoli, de partjes ei en de zalm in cocktailcoupes en giet er enkele lepels saus over. Versier met wat dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 160 kcal
Vet 8.6 g
Koolhydraat 3.2 g
Eiwit 17.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Monte Palma D.O. Rueda Spanje

Bekijk het recept digitaal