- Bewaar

- Bewaar
Samosa's met gehakt en uien-yuzukonfijt
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snipper de sjalotten fijn en hak de pistachenoten fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten 2 à 3 min. Roer er het gehakt onder en maak los met een vork. Laat 3 à 5 min. bakken.
-
Neem van het vuur en roer er het uienkonfijt en de helft van de pistachenoten onder.
-
Snij elk vel filodeeg in 3 gelijke repen en bestrijk met olijfolie. Verdeel de gehaktmengeling over elke reep en vouw telkens tot een driehoekje.
-
Schik de samosa’s op een bakplaat en zet 10 min. in de voorverwarmde oven tot de driehoekjes mooi goudbruin zijn. Bestrooi met de rest van de pistachenoten.
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snipper de sjalotten fijn en hak de pistachenoten fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten 2 à 3 min. Roer er het gehakt onder en maak los met een vork. Laat 3 à 5 min. bakken.
-
Neem van het vuur en roer er het uienkonfijt en de helft van de pistachenoten onder.
-
Snij elk vel filodeeg in 3 gelijke repen en bestrijk met olijfolie. Verdeel de gehaktmengeling over elke reep en vouw telkens tot een driehoekje.
-
Schik de samosa’s op een bakplaat en zet 10 min. in de voorverwarmde oven tot de driehoekjes mooi goudbruin zijn. Bestrooi met de rest van de pistachenoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier