- Bewaar

- Bewaar
Scampi diabolique met geflambeerde groentereepjes
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Blond bier Wijn Kalamundi Chardonnay Australië partybox
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel de scampi's en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Dep droog.
-
Laat de groentereepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de scampi's 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de groentereepjes 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met zout. Blus de pan met de grappa. Flambeer de groenten (weg van de dampkap). Roer er de room en de srirachasaus onder en voeg de scampi's opnieuw toe. Laat nog 1 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Blond bier Wijn Kalamundi Chardonnay Australië partybox
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel de scampi's en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Dep droog.
-
Laat de groentereepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de scampi's 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de groentereepjes 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met zout. Blus de pan met de grappa. Flambeer de groenten (weg van de dampkap). Roer er de room en de srirachasaus onder en voeg de scampi's opnieuw toe. Laat nog 1 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Blond bier Wijn Kalamundi Chardonnay Australië partybox