- Bewaar

- Bewaar
Scampibrochette met pasta en venkel
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalotten fijn en hak de dille.
-
Prik telkens 3 scampi's op een brochettestokje.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalotten glazig. Voeg de venkel toe en overgiet met de witte wijn. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de lichte room en de mierikswortel met room toe en laat enkele minuten sudderen. Kruid met zwarte peper en zout. Meng onder de pasta.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de brochettes 3 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fijngehakte dille over de pasta en scampi's.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalotten fijn en hak de dille.
-
Prik telkens 3 scampi's op een brochettestokje.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalotten glazig. Voeg de venkel toe en overgiet met de witte wijn. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de lichte room en de mierikswortel met room toe en laat enkele minuten sudderen. Kruid met zwarte peper en zout. Meng onder de pasta.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de brochettes 3 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fijngehakte dille over de pasta en scampi's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France