- Bewaar

- Bewaar
Scampibrochettes met venkel en sinaasappel
Onze drankensuggesties
Bier Curtius Smash Blond bier Wijn Cheverny Les Vieilles Serres
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in grote stukken.
-
Snij de venkel in grote stukken. Kook ze gedurende 4 min. in lichtgezouten water.
-
Meng de paprika, de dille en de pilipili met 1 dl olijfolie.
-
Was de sinaasappel en snij hem ongeschild in schijfjes, die u op hun beurt in driehoekjes snijdt.
-
Bereiding:
-
Schuif de scampi's, de sinaasappeldriehoekjes, de stukken ui en venkel afwisselend op brochettestokjes.
-
Strijk de brochettes in met de gekruide olie en leg ze in een ovenschotel of op een ovenplaat. Laat ze ± 7 min. bakken in de voorverwarmde oven op 200 °C. Draai de brochettes om en laat nog 3 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met een gemengd slaatje en grissini.
Onze drankensuggesties
Bier Curtius Smash Blond bier Wijn Cheverny Les Vieilles Serres
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in grote stukken.
-
Snij de venkel in grote stukken. Kook ze gedurende 4 min. in lichtgezouten water.
-
Meng de paprika, de dille en de pilipili met 1 dl olijfolie.
-
Was de sinaasappel en snij hem ongeschild in schijfjes, die u op hun beurt in driehoekjes snijdt.
-
Bereiding:
-
Schuif de scampi's, de sinaasappeldriehoekjes, de stukken ui en venkel afwisselend op brochettestokjes.
-
Strijk de brochettes in met de gekruide olie en leg ze in een ovenschotel of op een ovenplaat. Laat ze ± 7 min. bakken in de voorverwarmde oven op 200 °C. Draai de brochettes om en laat nog 3 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met een gemengd slaatje en grissini.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Curtius Smash Blond bier Wijn Cheverny Les Vieilles Serres