- Bewaar

- Bewaar
Scampi's 'à la bourguignonne'
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Opmerkelijk frisse witte wijn. Het subtiele boeket van citrus en peer dankt hij aan de originele combinatie van de twee druivensoorten.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tijgergarnalen of de scampi's ontdooien en dep ze goed droog met keukenpapier.
-
Vermeng de olijfolie met de geperste knoflookteentjes, de peterselie en de kervel en laat ± 3 u trekken.
-
Bereiding:
-
Leg de tijgergarnalen of de scampi's naast elkaar in een ovenschotel. Breng op smaak met peper en zout en lepel er de olie met kruiden overheen.
-
Dek af en schuif de schotel 10 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Afwerking:
-
Schik op de borden en lepel er wat saus over. Versier met een schijfje citroen en dien op met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Opmerkelijk frisse witte wijn. Het subtiele boeket van citrus en peer dankt hij aan de originele combinatie van de twee druivensoorten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tijgergarnalen of de scampi's ontdooien en dep ze goed droog met keukenpapier.
-
Vermeng de olijfolie met de geperste knoflookteentjes, de peterselie en de kervel en laat ± 3 u trekken.
-
Bereiding:
-
Leg de tijgergarnalen of de scampi's naast elkaar in een ovenschotel. Breng op smaak met peper en zout en lepel er de olie met kruiden overheen.
-
Dek af en schuif de schotel 10 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Afwerking:
-
Schik op de borden en lepel er wat saus over. Versier met een schijfje citroen en dien op met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika Opmerkelijk frisse witte wijn. Het subtiele boeket van citrus en peer dankt hij aan de originele combinatie van de twee druivensoorten.