- Bewaar

- Bewaar
Scampi's met Chinese groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg de diepgevroren scampi's 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kan pellen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. zonnebloemolie in een brede pan en doe er de diepgevroren Chinamix in. Roer goed om en laat afgedekt 15 min. stoven. Tussenin regelmatig omroeren.
-
Voeg er 2 eetl. sojasaus aan toe, 1 eetl. tomatenpuree, 2 fijngesnipperde teentjes knoflook, een flinke snuif kerrie en paprika, peper en zout.
-
Voeg de gepelde scampi's toe en laat 3 min. bakken (al roerend). Breng indien nodig verder op smaak met peper, zout, paprika en kerrie.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk, met stokbrood of ciabatta (Italiaans stokbrood).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg de diepgevroren scampi's 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kan pellen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. zonnebloemolie in een brede pan en doe er de diepgevroren Chinamix in. Roer goed om en laat afgedekt 15 min. stoven. Tussenin regelmatig omroeren.
-
Voeg er 2 eetl. sojasaus aan toe, 1 eetl. tomatenpuree, 2 fijngesnipperde teentjes knoflook, een flinke snuif kerrie en paprika, peper en zout.
-
Voeg de gepelde scampi's toe en laat 3 min. bakken (al roerend). Breng indien nodig verder op smaak met peper, zout, paprika en kerrie.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk, met stokbrood of ciabatta (Italiaans stokbrood).