- Bewaar

- Bewaar
Scampi's met mangogazpacho
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's ontdooien en dep droog. Kruid met het kerrie- en paprikapoeder, peper en zout. Bestuif met balsamicoazijn en olijfolie en rijg op brochettepennen.
-
Schil de mango's, haal de pit eruit en snij in stukjes.
-
Snij de rode ui in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Maak de mangogazpacho: mix de mangostukjes en de ui fijn. Kruid met peper en zout en voeg het limoensap toe.
-
Gril de scampibrochettes gedurende 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Haal de scampi's van de brochettepennen. Verdeel de mangogazpacho over de glaasjes en 'hang' er een scampi met een prikkertje boven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's ontdooien en dep droog. Kruid met het kerrie- en paprikapoeder, peper en zout. Bestuif met balsamicoazijn en olijfolie en rijg op brochettepennen.
-
Schil de mango's, haal de pit eruit en snij in stukjes.
-
Snij de rode ui in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Maak de mangogazpacho: mix de mangostukjes en de ui fijn. Kruid met peper en zout en voeg het limoensap toe.
-
Gril de scampibrochettes gedurende 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Haal de scampi's van de brochettepennen. Verdeel de mangogazpacho over de glaasjes en 'hang' er een scampi met een prikkertje boven.