- Bewaar
- Bewaar
Scampi's met pasta en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Laat de scampi's dan oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de grote broccoliroosjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de diepgevroren broccoliroosjes toe en laat 5 min. stoven.
-
Kook intussen de cavatappi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe aan de broccoli en roerbak 5 min. Roer er de roomkaas onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de groenten en verdeel over de borden. Leg er de scampi's op.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Laat de scampi's dan oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de grote broccoliroosjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de diepgevroren broccoliroosjes toe en laat 5 min. stoven.
-
Kook intussen de cavatappi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe aan de broccoli en roerbak 5 min. Roer er de roomkaas onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta onder de groenten en verdeel over de borden. Leg er de scampi's op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland