- Bewaar

- Bewaar
Scampi's met rijst in pikante saus
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Wijn Michel Torino `Colección' Torrontés - Cafayate Valley Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de partyscampi's oppervlakkig ontdooien en dep ze goed droog.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.
-
Snipper intussen de ui fijn en pers het knoflook.
-
Verhit de arachideolie in een wok of diepe pan en bak de fijngesnipperde ui en het geperste knoflook glazig.
-
Voeg de scampi's toe en roerbak 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Doe er de rijst, de erwten en de diepgevroren tomatenblokjes bij. Kruid met het paprikapoeder en de pilipili. Verwarm al roerend.
-
Roer er vlak voor het serveren de chilisaus onder. Voeg eventueel extra saus toe naar smaak.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Wijn Michel Torino `Colección' Torrontés - Cafayate Valley Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de partyscampi's oppervlakkig ontdooien en dep ze goed droog.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 5 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.
-
Snipper intussen de ui fijn en pers het knoflook.
-
Verhit de arachideolie in een wok of diepe pan en bak de fijngesnipperde ui en het geperste knoflook glazig.
-
Voeg de scampi's toe en roerbak 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Doe er de rijst, de erwten en de diepgevroren tomatenblokjes bij. Kruid met het paprikapoeder en de pilipili. Verwarm al roerend.
-
Roer er vlak voor het serveren de chilisaus onder. Voeg eventueel extra saus toe naar smaak.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Wijn Michel Torino `Colección' Torrontés - Cafayate Valley Argentinië