In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding in de keuken (15 min.)
Laat de scampi’s oppervlakkig ontdooien (doet dat eventueel onder koud stromend water).
Snij intussen de citroenen in halvemaantjes. Pers het knoflook.
Meng de scampi’s met de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder, peper en zout. Prik afwisselend 3 à 4 scampi’s en citroenmaantjes op de brochettestokjes.
Bereiding op de barbecue (6 min.)
Bak de scampibrochettes 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Dien onmiddellijk op.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding in de keuken (15 min.)
Laat de scampi’s oppervlakkig ontdooien (doet dat eventueel onder koud stromend water).
Snij intussen de citroenen in halvemaantjes. Pers het knoflook.
Meng de scampi’s met de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder, peper en zout. Prik afwisselend 3 à 4 scampi’s en citroenmaantjes op de brochettestokjes.
Bereiding op de barbecue (6 min.)
Bak de scampibrochettes 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Dien onmiddellijk op.