- Bewaar

- Bewaar
Scampisalade met avocado en mango
Onze drankensuggesties
Bier Bush Pêche Mel' Fruitbier Wijn Tarapacá Rosé D.O. Central Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Snij de ongeschilde courgette in lange linten met een dunschiller.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de courgettelinten en de uiringen over. Kruid met zwarte peper en zout en voeg 1 eetl. olijfolie toe. Meng goed en zet ± 7 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 3 à 4 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de balsamicoazijn met het limoensap, 2 eetl. water en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de sesamzaadjes en het fijngesnipperde bieslook onder.
-
Snij de avocado's in plakjes. Doe de veldsla in een brede slakom en verdeel er de mango en de plakjes avocado over. Kruid met zwarte peper en voeg de courgettelinten en de uiringen toe. Voeg de vinaigrette toe en strooi er de zonnebloempitten over. Werk af met de gebakken scampi's en serveer met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Pêche Mel' Fruitbier Wijn Tarapacá Rosé D.O. Central Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Snij de ongeschilde courgette in lange linten met een dunschiller.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de courgettelinten en de uiringen over. Kruid met zwarte peper en zout en voeg 1 eetl. olijfolie toe. Meng goed en zet ± 7 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 3 à 4 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de balsamicoazijn met het limoensap, 2 eetl. water en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de sesamzaadjes en het fijngesnipperde bieslook onder.
-
Snij de avocado's in plakjes. Doe de veldsla in een brede slakom en verdeel er de mango en de plakjes avocado over. Kruid met zwarte peper en voeg de courgettelinten en de uiringen toe. Voeg de vinaigrette toe en strooi er de zonnebloempitten over. Werk af met de gebakken scampi's en serveer met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Pêche Mel' Fruitbier Wijn Tarapacá Rosé D.O. Central Valley Chili