- Bewaar

- Bewaar
Scampisalade met gerookte zalm en mozzarella
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette goed dooreen.
-
Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij ook de venkel of het witloof in fijne reepjes en snij de mozzarella in kleine blokjes.
-
Doe zalm, venkel of witloof en mozzarella in een kom, samen met de partyscampi's (diepgevroren: vooraf ontdooien en droogdeppen) en de blaadjes waterkers. Meng voorzichtig.
-
Afwerking:
-
Schep de vinaigrette door de salade en versier met de cocktailolijven en de tomatenpartjes. Dien onmiddellijk op met koude rijst of stokbrood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette goed dooreen.
-
Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij ook de venkel of het witloof in fijne reepjes en snij de mozzarella in kleine blokjes.
-
Doe zalm, venkel of witloof en mozzarella in een kom, samen met de partyscampi's (diepgevroren: vooraf ontdooien en droogdeppen) en de blaadjes waterkers. Meng voorzichtig.
-
Afwerking:
-
Schep de vinaigrette door de salade en versier met de cocktailolijven en de tomatenpartjes. Dien onmiddellijk op met koude rijst of stokbrood.