Scampisalade met gerookte zalm en mozzarella
Scampisalade met gerookte zalm en mozzarella

Scampisalade met gerookte zalm en mozzarella

10 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 345 kcal
Vet 23.3 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 31 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette goed dooreen.

  3. Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij ook de venkel of het witloof in fijne reepjes en snij de mozzarella in kleine blokjes.

  4. Doe zalm, venkel of witloof en mozzarella in een kom, samen met de partyscampi's (diepgevroren: vooraf ontdooien en droogdeppen) en de blaadjes waterkers. Meng voorzichtig.

  5. Afwerking:
  6. Schep de vinaigrette door de salade en versier met de cocktailolijven en de tomatenpartjes. Dien onmiddellijk op met koude rijst of stokbrood.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette goed dooreen.

  3. Snij de gerookte zalm in reepjes. Snij ook de venkel of het witloof in fijne reepjes en snij de mozzarella in kleine blokjes.

  4. Doe zalm, venkel of witloof en mozzarella in een kom, samen met de partyscampi's (diepgevroren: vooraf ontdooien en droogdeppen) en de blaadjes waterkers. Meng voorzichtig.

  5. Afwerking:
  6. Schep de vinaigrette door de salade en versier met de cocktailolijven en de tomatenpartjes. Dien onmiddellijk op met koude rijst of stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 345 kcal
Vet 23.3 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 31 g

Bekijk het recept digitaal