In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil 2 vastkokende aardappelen en snij in blokjes (max. 1 cm). Spoel goed en kook 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
Snipper 1/2 plantje dille fijn en meng samen met 2 eetl. zure room onder de aardappelen. Kruid met zwarte peper en zout.
Verdeel over 15 glaasjes en schik er 150 g zalmsnippers bovenop.
Snij 2 lente-uitjes in stukken van 4 à 5 cm en daarna in fijne lange reepjes. Garneer er de zalm mee. Leg er ook wat zongedroogde tomaten in stukjes op.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil 2 vastkokende aardappelen en snij in blokjes (max. 1 cm). Spoel goed en kook 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
Snipper 1/2 plantje dille fijn en meng samen met 2 eetl. zure room onder de aardappelen. Kruid met zwarte peper en zout.
Verdeel over 15 glaasjes en schik er 150 g zalmsnippers bovenop.
Snij 2 lente-uitjes in stukken van 4 à 5 cm en daarna in fijne lange reepjes. Garneer er de zalm mee. Leg er ook wat zongedroogde tomaten in stukjes op.