Scandinavisch hapje
Scandinavisch hapje

Scandinavisch hapje

10 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 5.3 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij enkele haringfilets (versafdeling) in dobbelsteentjes van 2 cm, en schik ze op een lepeltje met gemengde scheuten (luzerne, prei en rode biet). Lepel er een beetje zelfgemaakte tartaarsaus over: meng mayonaise met flink wat fijngesnipperde sjalotten en peterselie, bieslook, peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij enkele haringfilets (versafdeling) in dobbelsteentjes van 2 cm, en schik ze op een lepeltje met gemengde scheuten (luzerne, prei en rode biet). Lepel er een beetje zelfgemaakte tartaarsaus over: meng mayonaise met flink wat fijngesnipperde sjalotten en peterselie, bieslook, peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 5.3 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 1.7 g

Bekijk het recept digitaal