Scandinavisch lepeltje
Scandinavisch lepeltje

Scandinavisch lepeltje

5 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 uitgelekte haringfilets in kleine stukjes en verdeel over de lepeltjes. Meng 2 eetl. zure room met 1 eetl. fijngesnipperde dille, peper en zout. Schep een toefje op de haringstukjes en versier met een takje dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 uitgelekte haringfilets in kleine stukjes en verdeel over de lepeltjes. Meng 2 eetl. zure room met 1 eetl. fijngesnipperde dille, peper en zout. Schep een toefje op de haringstukjes en versier met een takje dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 1.6 g

Bekijk het recept digitaal