- Bewaar

- Bewaar
Scandinavische salade
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bak de stokbroodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Kook de diepgevroren zalm ± 15 min. gaar in een bodempje lichtgezouten water met 1 eetl. citroensap.
-
Kook ondertussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel ze en snij in kwartjes.
-
Snij de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snij de tomaat in kwartjes.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de yoghurt met 1 eetl. citroensap, de lichte room en de fijngesnipperde dille tot een glad sausje. Kruid met peper en zout.
-
Snij de zalm en de haring in kleine stukken. Meng met de komkommerblokjes en wat uiringen uit de bokaal.
-
Meng er de saus onder en werk af met de kwartjes tomaat en hardgekookt ei.
-
Afwerking:
-
Serveer met de sla en het stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bak de stokbroodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Kook de diepgevroren zalm ± 15 min. gaar in een bodempje lichtgezouten water met 1 eetl. citroensap.
-
Kook ondertussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel ze en snij in kwartjes.
-
Snij de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snij de tomaat in kwartjes.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de yoghurt met 1 eetl. citroensap, de lichte room en de fijngesnipperde dille tot een glad sausje. Kruid met peper en zout.
-
Snij de zalm en de haring in kleine stukken. Meng met de komkommerblokjes en wat uiringen uit de bokaal.
-
Meng er de saus onder en werk af met de kwartjes tomaat en hardgekookt ei.
-
Afwerking:
-
Serveer met de sla en het stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran