- Bewaar

- Bewaar
Schapenkaastoastje met coppa en notencrumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de sneetjes coppa in 2.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm af.
-
Hak de pistachenoten grof en meng er de tijm onder.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak de stukjes coppa 1 min. en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Besmeer elk toastje met wat schapenkaas. Bestrooi met de pistachenoten en zet 1 min. in de voorverwarmde oven.
-
Werk de toastjes af met een stukje coppa en een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de sneetjes coppa in 2.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm af.
-
Hak de pistachenoten grof en meng er de tijm onder.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak de stukjes coppa 1 min. en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Besmeer elk toastje met wat schapenkaas. Bestrooi met de pistachenoten en zet 1 min. in de voorverwarmde oven.
-
Werk de toastjes af met een stukje coppa en een draai van de pepermolen.