Schapenkaastoastje met coppa en notencrumble
Schapenkaastoastje met coppa en notencrumble

Schapenkaastoastje met coppa en notencrumble

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 3.7 g
Suiker 1.6 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de sneetjes coppa in 2.

  4. Rits de blaadjes van de takjes tijm af.

  5. Hak de pistachenoten grof en meng er de tijm onder.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  8. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak de stukjes coppa 1 min. en laat uitlekken op keukenpapier.

  9. Besmeer elk toastje met wat schapenkaas. Bestrooi met de pistachenoten en zet 1 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Werk de toastjes af met een stukje coppa en een draai van de pepermolen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de sneetjes coppa in 2.

  4. Rits de blaadjes van de takjes tijm af.

  5. Hak de pistachenoten grof en meng er de tijm onder.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  8. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak de stukjes coppa 1 min. en laat uitlekken op keukenpapier.

  9. Besmeer elk toastje met wat schapenkaas. Bestrooi met de pistachenoten en zet 1 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Werk de toastjes af met een stukje coppa en een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 3.7 g
Suiker 1.6 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal