- Bewaar

- Bewaar
Schelvis met mosterdkorstje, spek en andijvie
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier met een fruitige neus en een rijke, frisse smaak. Wijn Camino del Sur Verdejo - D.O. Rueda - Spanje Frisse witte wijn met aroma's van vers wit fruit (pas geplukte appeltjes) en een sappige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de andijvie en snij de rest in fijne reepjes.
-
Snipper de peterselie fijn en meng er het paneermeel en de mosterd onder. Verdeel de mengeling over de stukken schelvis.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met deksel en bak de ui en de spekblokjes 1 à 2 min.
-
Voeg de andijvie toe en roerbak 1 à 2 min. Overgiet met de visbouillon en schik de stukken schelvis naast elkaar op de andijvie. Dek af en laat ± 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met 5 dl kokend water. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er de boter onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de schelvis en de andijvie over de borden en serveer met de couscous.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier met een fruitige neus en een rijke, frisse smaak. Wijn Camino del Sur Verdejo - D.O. Rueda - Spanje Frisse witte wijn met aroma's van vers wit fruit (pas geplukte appeltjes) en een sappige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de andijvie en snij de rest in fijne reepjes.
-
Snipper de peterselie fijn en meng er het paneermeel en de mosterd onder. Verdeel de mengeling over de stukken schelvis.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met deksel en bak de ui en de spekblokjes 1 à 2 min.
-
Voeg de andijvie toe en roerbak 1 à 2 min. Overgiet met de visbouillon en schik de stukken schelvis naast elkaar op de andijvie. Dek af en laat ± 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met 5 dl kokend water. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er de boter onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de schelvis en de andijvie over de borden en serveer met de couscous.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier met een fruitige neus en een rijke, frisse smaak. Wijn Camino del Sur Verdejo - D.O. Rueda - Spanje Frisse witte wijn met aroma's van vers wit fruit (pas geplukte appeltjes) en een sappige smaak.