In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Kook de schorseneren gaar in de kippenbouillon gedurende 10 min. Giet af.
Smelt de boter en stoof de schorseneren samen met het geperste knoflook gedurende 2 à 3 min. Overgiet met het sap van 1/2 citroen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Bestrooi rijkelijk met fijngesnipperde peterselie.
Afwerking:
Serveer met een stukje varkensvlees, wild, een gepocheerd eitje of gebakken visfilet. Ook lekker in soep, gebakken in de wok of in een stoofschotel.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Kook de schorseneren gaar in de kippenbouillon gedurende 10 min. Giet af.
Smelt de boter en stoof de schorseneren samen met het geperste knoflook gedurende 2 à 3 min. Overgiet met het sap van 1/2 citroen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Bestrooi rijkelijk met fijngesnipperde peterselie.
Afwerking:
Serveer met een stukje varkensvlees, wild, een gepocheerd eitje of gebakken visfilet. Ook lekker in soep, gebakken in de wok of in een stoofschotel.