- Bewaar

- Bewaar
Seldersoep met gebakken spek
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de selder en de aardappel en snij in stukken.
-
Snipper de lente-uitjes en de ui fijn.
-
Snij het spek in stukjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de ui 1 min.
-
Voeg de selder en de aardappelen toe en roerbak 1 min. Kruid met het kruidentuiltje.
-
Doe er 1 L water en de bouillonblokjes bij. Laat 20 min. afgedekt sudderen.
-
Bak het spek 5 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Mix de soep fijn. Kruid met peper.
-
Afwerking:
-
Schep de soep in kommetjes en werk af met de room, de lente-uitjes en het gebakken spek.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de selder en de aardappel en snij in stukken.
-
Snipper de lente-uitjes en de ui fijn.
-
Snij het spek in stukjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de ui 1 min.
-
Voeg de selder en de aardappelen toe en roerbak 1 min. Kruid met het kruidentuiltje.
-
Doe er 1 L water en de bouillonblokjes bij. Laat 20 min. afgedekt sudderen.
-
Bak het spek 5 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Mix de soep fijn. Kruid met peper.
-
Afwerking:
-
Schep de soep in kommetjes en werk af met de room, de lente-uitjes en het gebakken spek.