- Bewaar

- Bewaar
Sint-jakobsnoten met bloemkoolmousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de sint-jakobsnoten ontdooien en dep droog.
-
Snij de halve bloemkool in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de bloemkoolroosjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat uitlekken en mix samen met de room. Kruid met peper en zout.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ontdooide sint-jakobsnoten 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bloemkoolmousse over de borden en schik er de sint-jakobsnoten op. Bestrooi met rucola, reepjes gedroogde tomaat en grijze garnalen. Dien op met een stukje brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de sint-jakobsnoten ontdooien en dep droog.
-
Snij de halve bloemkool in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de bloemkoolroosjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat uitlekken en mix samen met de room. Kruid met peper en zout.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ontdooide sint-jakobsnoten 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bloemkoolmousse over de borden en schik er de sint-jakobsnoten op. Bestrooi met rucola, reepjes gedroogde tomaat en grijze garnalen. Dien op met een stukje brood.