- Bewaar

- Bewaar
Sinterklaasletter in bladerdeeg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de vellen bladerdeeg oppervlakkig ontdooien en rol ze uit met een deegrol.
-
Klop het ei los.
-
Hak de chocolade in stukjes.
-
Snij de marsepein in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de stukjes chocolade en marsepein over de lange rand van elk vel bladerdeeg. Rol de vellen op.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de rolletjes bladerdeeg op. Vorm de letter S met 2 rolletjes en de letter P met de 2 andere rolletjes. Zorg ervoor dat de naad naar beneden ligt.
-
Bestrijk met het losgeklopte ei en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn.
-
Haal uit de oven, laat afkoelen en snij in stukjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de vellen bladerdeeg oppervlakkig ontdooien en rol ze uit met een deegrol.
-
Klop het ei los.
-
Hak de chocolade in stukjes.
-
Snij de marsepein in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de stukjes chocolade en marsepein over de lange rand van elk vel bladerdeeg. Rol de vellen op.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de rolletjes bladerdeeg op. Vorm de letter S met 2 rolletjes en de letter P met de 2 andere rolletjes. Zorg ervoor dat de naad naar beneden ligt.
-
Bestrijk met het losgeklopte ei en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn.
-
Haal uit de oven, laat afkoelen en snij in stukjes.