- Bewaar

- Bewaar
Skrei met hazelnoten en spruitjespuree
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Blonden Os Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 40 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de spruiten oppervlakkig ontdooien en snij in 4. Hak de hazelnoten grof.
-
Smelt 2/3 van de boter in een kookpot en stoof de spruiten 10 min. Overgiet met de room en laat nog 5 min. sudderen.
-
Schik de skrei op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de hazelnoten en de rest van de boter (in blokjes). Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking). Meng er de spruiten met room onder en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Blonden Os Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 40 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de spruiten oppervlakkig ontdooien en snij in 4. Hak de hazelnoten grof.
-
Smelt 2/3 van de boter in een kookpot en stoof de spruiten 10 min. Overgiet met de room en laat nog 5 min. sudderen.
-
Schik de skrei op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de hazelnoten en de rest van de boter (in blokjes). Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking). Meng er de spruiten met room onder en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Blonden Os Blond bier