- Bewaar

- Bewaar
Skrei met tapastomaten en parelcouscous met groenten
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in gelijke blokjes.
-
Hak de tuinkers grof.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verdeel de tomaten in trosjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de skreifilets ± 5 min. op de velkant. Kruid met de viskruiden, draai de stukken vis om en bak nog ± 4 min.
-
Voeg de tapastomaten toe en laat mee bakken tot ze openspringen.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de paprika en de champignons 10 min. Voeg de tomatentapenade toe en kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de parelcouscous en bestrooi met de tuinkers.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentecouscous over de borden samen met een stuk vis en de geroosterde tapastomaten. Lepel er wat braadvocht van de vis over en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in gelijke blokjes.
-
Hak de tuinkers grof.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verdeel de tomaten in trosjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de skreifilets ± 5 min. op de velkant. Kruid met de viskruiden, draai de stukken vis om en bak nog ± 4 min.
-
Voeg de tapastomaten toe en laat mee bakken tot ze openspringen.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de paprika en de champignons 10 min. Voeg de tomatentapenade toe en kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de parelcouscous en bestrooi met de tuinkers.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentecouscous over de borden samen met een stuk vis en de geroosterde tapastomaten. Lepel er wat braadvocht van de vis over en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije