Sla-komkommer-wortel-kerstomaat-brochette met kruidenvinaigrette
Sla-komkommer-wortel-kerstomaat-brochette met kruidenvinaigrette

Sla-komkommer-wortel-kerstomaat-brochette met kruidenvinaigrette

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 45 kcal
Vet 2.4 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 4 g
Suiker 3.7 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ijsbergsla in blokjes van 2 cm (maak de bladeren niet los zodat je dobbelsteentjes krijgt).

  3. Rol de komkommerlinten op. Snij de rode ui in stukken van 2 cm. Prik de sla, de komkommer, de ui, de schijfjes wortel en de kerstomaten afwisselend op 4 brochettestokjes.

  4. Afwerking:
  5. Werk af met de vinaigrette met fijne kruiden.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ijsbergsla in blokjes van 2 cm (maak de bladeren niet los zodat je dobbelsteentjes krijgt).

  3. Rol de komkommerlinten op. Snij de rode ui in stukken van 2 cm. Prik de sla, de komkommer, de ui, de schijfjes wortel en de kerstomaten afwisselend op 4 brochettestokjes.

  4. Afwerking:
  5. Werk af met de vinaigrette met fijne kruiden.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 45 kcal
Vet 2.4 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 4 g
Suiker 3.7 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal