Sla-komkommer-wortel-kerstomaat-brochette met kruidenvinaigrette
- Bewaar

- Bewaar
Sla-komkommer-wortel-kerstomaat-brochette met kruidenvinaigrette
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
45 kcal
Vet
2.4 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
4 g
Suiker
3.7 g
Vezel
1.7 g
Eiwit
1.1 g
Zout
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ijsbergsla in blokjes van 2 cm (maak de bladeren niet los zodat je dobbelsteentjes krijgt).
-
Rol de komkommerlinten op. Snij de rode ui in stukken van 2 cm. Prik de sla, de komkommer, de ui, de schijfjes wortel en de kerstomaten afwisselend op 4 brochettestokjes.
-
Afwerking:
-
Werk af met de vinaigrette met fijne kruiden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ijsbergsla in blokjes van 2 cm (maak de bladeren niet los zodat je dobbelsteentjes krijgt).
-
Rol de komkommerlinten op. Snij de rode ui in stukken van 2 cm. Prik de sla, de komkommer, de ui, de schijfjes wortel en de kerstomaten afwisselend op 4 brochettestokjes.
-
Afwerking:
-
Werk af met de vinaigrette met fijne kruiden.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
45 kcal
Vet
2.4 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
4 g
Suiker
3.7 g
Vezel
1.7 g
Eiwit
1.1 g
Zout
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?