- Bewaar

- Bewaar
Slaatje geitenkaas met spek en appel
Onze drankensuggesties
Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita - Veneto - Italië Ook lekker: Tarapacá Sauvignon Blanc, D.O. Central Valley, Chili.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de paprika en snij in kleine blokjes. - Snij de ongeschilde appelen in kleine blokjes. - Snij de halve rode ui in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Meng de sla met de paprika- en appelblokjes, de uiringen en de olijven.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de geitenkaasjes 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Maak ondertussen de vinaigrette: meng 3 eetl. olijfolie met het citroensap en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden en besprenkel met de vinaigrette. Leg 3 geitenkaasjes op elk bord en serveer met een stukje stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita - Veneto - Italië Ook lekker: Tarapacá Sauvignon Blanc, D.O. Central Valley, Chili.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de paprika en snij in kleine blokjes. - Snij de ongeschilde appelen in kleine blokjes. - Snij de halve rode ui in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Meng de sla met de paprika- en appelblokjes, de uiringen en de olijven.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de geitenkaasjes 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Maak ondertussen de vinaigrette: meng 3 eetl. olijfolie met het citroensap en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden en besprenkel met de vinaigrette. Leg 3 geitenkaasjes op elk bord en serveer met een stukje stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bardolino D.O.C. Villa Sopita - Veneto - Italië Ook lekker: Tarapacá Sauvignon Blanc, D.O. Central Valley, Chili.