- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met asperges, radijsjes en grijze garnalen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de witte asperges en snij in lange linten met een dunschiller.
-
Snij de radijsjes in plakjes.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie met de mosterd en het sinaasappelsap.
-
Haal de buitenste blaadjes van de Romeinse slaharten (u hebt er 9 nodig) en snij de rest in fijne reepjes.
-
Hak het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
1 Meng de dressing onder de fijngesneden sla, de aspergelinten en de radijsjes. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
2 Verdeel de sla over de blaadjes Romeinse sla en bestrooi met het fijngesnipperde bieslook. Verdeel er de noordzeegarnalen over.
Heerlijk bij gebakken vis.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de witte asperges en snij in lange linten met een dunschiller.
-
Snij de radijsjes in plakjes.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie met de mosterd en het sinaasappelsap.
-
Haal de buitenste blaadjes van de Romeinse slaharten (u hebt er 9 nodig) en snij de rest in fijne reepjes.
-
Hak het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
1 Meng de dressing onder de fijngesneden sla, de aspergelinten en de radijsjes. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
2 Verdeel de sla over de blaadjes Romeinse sla en bestrooi met het fijngesnipperde bieslook. Verdeel er de noordzeegarnalen over.
Heerlijk bij gebakken vis.