- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met gegrilde aubergine en burrata
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de gegrilde aubergines oppervlakkig ontdooien en dep droog. Bestrijk met de olijfolie en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
-
Snij de kerstomaten in 2. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Maak een vinaigrette: pers de halve citroen. Meng er de olijfolie met basilicum en de zonnebloempitten onder. Kruid met peper en zout.
-
Meng de fijnproeversmix met de roggebroodsnacks, de lente-uitjes en de kerstomaten. Besprenkel met de vinaigrette.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de gegrilde aubergines ± 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Schik ze op de salade. Scheur de burrata in stukken en strooi erover.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de gegrilde aubergines oppervlakkig ontdooien en dep droog. Bestrijk met de olijfolie en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
-
Snij de kerstomaten in 2. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Maak een vinaigrette: pers de halve citroen. Meng er de olijfolie met basilicum en de zonnebloempitten onder. Kruid met peper en zout.
-
Meng de fijnproeversmix met de roggebroodsnacks, de lente-uitjes en de kerstomaten. Besprenkel met de vinaigrette.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de gegrilde aubergines ± 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Schik ze op de salade. Scheur de burrata in stukken en strooi erover.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland