- Bewaar
- Bewaar
Slaatje met gegrilde meloen en parmaham
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij in dunne partjes.
-
Scheur de parmaham en de mozzarella in reepjes.
-
Meng de pesto met 3 eetl. olijfolie.
-
Snipper de lente-uitjes grof.
-
Snij de sla in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooie streepjes hebben.
-
Verdeel enkele reepjes eikenbladsla over de borden en presenteer de rest in een slakom.
-
Werk de borden af met de parmaham, de gegrilde meloen, de lente-ui en de mozzarella. Voeg een streepje pestodressing toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij in dunne partjes.
-
Scheur de parmaham en de mozzarella in reepjes.
-
Meng de pesto met 3 eetl. olijfolie.
-
Snipper de lente-uitjes grof.
-
Snij de sla in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooie streepjes hebben.
-
Verdeel enkele reepjes eikenbladsla over de borden en presenteer de rest in een slakom.
-
Werk de borden af met de parmaham, de gegrilde meloen, de lente-ui en de mozzarella. Voeg een streepje pestodressing toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc