Slaatje met gegrilde meloen en parmaham

Slaatje met gegrilde meloen en parmaham

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 449 kcal
Vet 34.2 g
Koolhydraat 11.3 g
Eiwit 23.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij in dunne partjes.

  4. Scheur de parmaham en de mozzarella in reepjes.

  5. Meng de pesto met 3 eetl. olijfolie.

  6. Snipper de lente-uitjes grof.

  7. Snij de sla in reepjes.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooie streepjes hebben.

  10. Verdeel enkele reepjes eikenbladsla over de borden en presenteer de rest in een slakom.

  11. Werk de borden af met de parmaham, de gegrilde meloen, de lente-ui en de mozzarella. Voeg een streepje pestodressing toe en kruid met zwarte peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Serveer met stokbrood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij in dunne partjes.

  4. Scheur de parmaham en de mozzarella in reepjes.

  5. Meng de pesto met 3 eetl. olijfolie.

  6. Snipper de lente-uitjes grof.

  7. Snij de sla in reepjes.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooie streepjes hebben.

  10. Verdeel enkele reepjes eikenbladsla over de borden en presenteer de rest in een slakom.

  11. Werk de borden af met de parmaham, de gegrilde meloen, de lente-ui en de mozzarella. Voeg een streepje pestodressing toe en kruid met zwarte peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Serveer met stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 449 kcal
Vet 34.2 g
Koolhydraat 11.3 g
Eiwit 23.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grande Cuvée rosé I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal