- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met penne en gerookte zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes en de snoeptomaatjes in 2.
-
Snipper de sjalot en de peterselie fijn.
-
Snij de sneetjes gerookte zalm in 2 en rol ze op.
-
Bereiding:
-
Meng de reepjes ijsbergsla, de rucola, de halve tomaatjes en de pijnboompitten onder de penne.
-
Maak een vinaigrette met de olijfolie, het citroensap, de mosterd, de fijngesnipperde peterselie en de sjalot.
-
Kruid met peper en zout en meng onder het pastaslaatje.
-
Schik de zalmrolletjes op de salade.
-
Afwerking:
-
Lekker met stokbrood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes en de snoeptomaatjes in 2.
-
Snipper de sjalot en de peterselie fijn.
-
Snij de sneetjes gerookte zalm in 2 en rol ze op.
-
Bereiding:
-
Meng de reepjes ijsbergsla, de rucola, de halve tomaatjes en de pijnboompitten onder de penne.
-
Maak een vinaigrette met de olijfolie, het citroensap, de mosterd, de fijngesnipperde peterselie en de sjalot.
-
Kruid met peper en zout en meng onder het pastaslaatje.
-
Schik de zalmrolletjes op de salade.
-
Afwerking:
-
Lekker met stokbrood.