- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met pulled pork
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de slaharten in reepjes en de tomaten in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in lange reepjes.
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
-
Snij de komkommer in 2 en verwijder de pitjes met een lepel. Snij daarna in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Meng de slaharten met de andere groenten en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Verdeel over 4 borden.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en verwarm de pulled pork. Verdeel het vlees over de groenten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de sneden bruin brood.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de slaharten in reepjes en de tomaten in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in lange reepjes.
-
Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.
-
Snij de komkommer in 2 en verwijder de pitjes met een lepel. Snij daarna in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Meng de slaharten met de andere groenten en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Verdeel over 4 borden.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en verwarm de pulled pork. Verdeel het vlees over de groenten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de sneden bruin brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles