Slaatje met pulled pork
Slaatje met pulled pork

Slaatje met pulled pork

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 482 kcal
Vet 24.5 g
Koolhydraat 42.1 g
Eiwit 22 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de slaharten in reepjes en de tomaten in schijfjes.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in lange reepjes.

  4. Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.

  5. Snij de komkommer in 2 en verwijder de pitjes met een lepel. Snij daarna in halvemaantjes.

  6. Bereiding:
  7. Meng de slaharten met de andere groenten en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Verdeel over 4 borden.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en verwarm de pulled pork. Verdeel het vlees over de groenten.

  9. Afwerking:
  10. Serveer met de sneden bruin brood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de slaharten in reepjes en de tomaten in schijfjes.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in lange reepjes.

  4. Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halvemaantjes.

  5. Snij de komkommer in 2 en verwijder de pitjes met een lepel. Snij daarna in halvemaantjes.

  6. Bereiding:
  7. Meng de slaharten met de andere groenten en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Verdeel over 4 borden.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en verwarm de pulled pork. Verdeel het vlees over de groenten.

  9. Afwerking:
  10. Serveer met de sneden bruin brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 482 kcal
Vet 24.5 g
Koolhydraat 42.1 g
Eiwit 22 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles

Bekijk het recept digitaal