Slaatje met tofoe en mango
Slaatje met tofoe en mango

Slaatje met tofoe en mango

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 382 kcal
Vet 30.3 g
Koolhydraat 10.8 g
Eiwit 15.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.

  4. Snipper het knoflook en de gember fijn.

  5. Schil de mango en snij in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. Meng 3 eetl. olijfolie onder de sojasaus, het citroensap, het knoflook en de gember. Kruid met peper en zout.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min.

  9. Meng de fijnproeversmix onder de mangoblokjes, de pijnboompitten en de puntpaprika. Besprenkel met de gembersaus.

  10. Verdeel er de gebakken tofoereepjes over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.

  4. Snipper het knoflook en de gember fijn.

  5. Schil de mango en snij in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. Meng 3 eetl. olijfolie onder de sojasaus, het citroensap, het knoflook en de gember. Kruid met peper en zout.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min.

  9. Meng de fijnproeversmix onder de mangoblokjes, de pijnboompitten en de puntpaprika. Besprenkel met de gembersaus.

  10. Verdeel er de gebakken tofoereepjes over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 382 kcal
Vet 30.3 g
Koolhydraat 10.8 g
Eiwit 15.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cairanne - « Terre de Plaisir » A.O.P. Côtes du Rhône Villages

Bekijk het recept digitaal