- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met tofoe en mango
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cairanne - « Terre de Plaisir » A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook en de gember fijn.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng 3 eetl. olijfolie onder de sojasaus, het citroensap, het knoflook en de gember. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min.
-
Meng de fijnproeversmix onder de mangoblokjes, de pijnboompitten en de puntpaprika. Besprenkel met de gembersaus.
-
Verdeel er de gebakken tofoereepjes over.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cairanne - « Terre de Plaisir » A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook en de gember fijn.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng 3 eetl. olijfolie onder de sojasaus, het citroensap, het knoflook en de gember. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min.
-
Meng de fijnproeversmix onder de mangoblokjes, de pijnboompitten en de puntpaprika. Besprenkel met de gembersaus.
-
Verdeel er de gebakken tofoereepjes over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cairanne - « Terre de Plaisir » A.O.P. Côtes du Rhône Villages