- Bewaar

- Bewaar
Slaatje van gegrilde groenten met geitenkaasbolletjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de courgette en de aubergine in schijven van 1/2 cm. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 8 gelijke stukken. Bestrijk de groenten met 4 eetl. olijfolie.
-
Bak de courgette, de aubergine en de paprika gaar en goudbruin in een braadpan of grillpan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met peper en zout.
-
Hak de brazielnoten grof. Snij de sla in stukken.
-
Meng 4 eetl. olijfolie met de vloeibare honing en de frambozenazijn en kruid met peper en zout. Meng onder de eikenbladsla.
-
Verdeel de gegrilde groenten en de geitenkaasbolletjes over het slaatje. Bestrooi met de noten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de courgette en de aubergine in schijven van 1/2 cm. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 8 gelijke stukken. Bestrijk de groenten met 4 eetl. olijfolie.
-
Bak de courgette, de aubergine en de paprika gaar en goudbruin in een braadpan of grillpan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met peper en zout.
-
Hak de brazielnoten grof. Snij de sla in stukken.
-
Meng 4 eetl. olijfolie met de vloeibare honing en de frambozenazijn en kruid met peper en zout. Meng onder de eikenbladsla.
-
Verdeel de gegrilde groenten en de geitenkaasbolletjes over het slaatje. Bestrooi met de noten.