Slaatje van venkel en Ganda-ham
Slaatje van venkel en Ganda-ham

Slaatje van venkel en Ganda-ham

10 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 46 kcal
Vet 3.3 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 3.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de venkelknol in blokjes van 1/2 cm.

  3. Snij de lente-uitjes in fijne ringen.

  4. Snij de ham in heel fijne reepjes.

  5. Meng de stukjes venkel en lente-ui met de olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  6. Verdeel de mengeling over glaasjes en bestrooi met de reepjes Ganda-ham.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de venkelknol in blokjes van 1/2 cm.

  3. Snij de lente-uitjes in fijne ringen.

  4. Snij de ham in heel fijne reepjes.

  5. Meng de stukjes venkel en lente-ui met de olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  6. Verdeel de mengeling over glaasjes en bestrooi met de reepjes Ganda-ham.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 46 kcal
Vet 3.3 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 3.9 g

Bekijk het recept digitaal