- Bewaar

- Bewaar
Slaatje van witloof, royal gala-appelen, noten en oude kaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de kervel fijn (hou een beetje apart voor de afwerking).
-
Snij de kaas in fijne sneetjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pancetta over een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en verkruimel.
-
Maak intussen de dressing: meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, 1 eetl. citroensap, de honing en de kerrie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ongeschilde royal gala-appel in dunne plakjes. Besprenkel met 1 eetl. citroensap.
-
Meng de kervel onder de veldsla en voeg de kaas, de walnoten, een handvol rozijnen en de appel toe.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de kervel en de pancetta-crumble.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de kervel fijn (hou een beetje apart voor de afwerking).
-
Snij de kaas in fijne sneetjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pancetta over een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en verkruimel.
-
Maak intussen de dressing: meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, 1 eetl. citroensap, de honing en de kerrie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ongeschilde royal gala-appel in dunne plakjes. Besprenkel met 1 eetl. citroensap.
-
Meng de kervel onder de veldsla en voeg de kaas, de walnoten, een handvol rozijnen en de appel toe.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de kervel en de pancetta-crumble.