- Bewaar

- Bewaar
Slaharten met kip en pompelmoes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blonde Abdijbier Wijn Domaine Notre-Dame A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de slaharten in de lengte in 4 of 6, naargelang de grootte.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Maak de vinaigrette: pers het knoflook en meng met 3 eetl. olijfolie, de walnotenolie en het pompelmoessap. Voeg de bloemsuiker toe en kruid met peper en zout.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de parmezaan in dunne schilfers met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 3 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Voeg de ketchup toe en roerbak nog 2 min.
-
Verdeel de slaharten over de borden en besprenkel met de vinaigrette.
-
Werk af met de gebakken kippenblokjes, de pompelmoespartjes, het bieslook, de cashewnoten en de parmezaanschilfers.
-
Afwerking:
-
Geef er een meergranenbroodje bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blonde Abdijbier Wijn Domaine Notre-Dame A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de slaharten in de lengte in 4 of 6, naargelang de grootte.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Maak de vinaigrette: pers het knoflook en meng met 3 eetl. olijfolie, de walnotenolie en het pompelmoessap. Voeg de bloemsuiker toe en kruid met peper en zout.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de parmezaan in dunne schilfers met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 3 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Voeg de ketchup toe en roerbak nog 2 min.
-
Verdeel de slaharten over de borden en besprenkel met de vinaigrette.
-
Werk af met de gebakken kippenblokjes, de pompelmoespartjes, het bieslook, de cashewnoten en de parmezaanschilfers.
-
Afwerking:
-
Geef er een meergranenbroodje bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blonde Abdijbier Wijn Domaine Notre-Dame A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence