In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pel de garnalen indien nodig en snij schuin af zodat u ze onder de slakkenhuisjes kan steken.
Smeer de wraps in met de kruidenkaas en beleg met de gerookte zalm en plukjes dille. Leg in het midden een lang dun stuk komkommer en de rest van de stukjes garnaal. Rol de wraps stevig op en snij in schijven van 2 cm dik.
Was de sla en leg een beetje op elk bord. Schik er de rolletjes op en werk af met de stukjes garnaal. Vorm de sprietjes van de slak met de kappertjes. Kleef ze vast met wat kruidenkaas.
Tip
U kan de wraps ook beleggen met andere soorten vis of zeevruchten (bv. gerookte heilbot, garnalensalade …).
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pel de garnalen indien nodig en snij schuin af zodat u ze onder de slakkenhuisjes kan steken.
Smeer de wraps in met de kruidenkaas en beleg met de gerookte zalm en plukjes dille. Leg in het midden een lang dun stuk komkommer en de rest van de stukjes garnaal. Rol de wraps stevig op en snij in schijven van 2 cm dik.
Was de sla en leg een beetje op elk bord. Schik er de rolletjes op en werk af met de stukjes garnaal. Vorm de sprietjes van de slak met de kappertjes. Kleef ze vast met wat kruidenkaas.
Tip
U kan de wraps ook beleggen met andere soorten vis of zeevruchten (bv. gerookte heilbot, garnalensalade …).