In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de banaan in schijfjes. Mix samen met de bosbessen, de volle yoghurt en het amandelpoeder fijn (hou enkele bosbessen apart voor de afwerking). Giet in een hoog glas.
Afwerking:
Bestrooi met wat extra amandelpoeder of amandelschilfers en leg er enkele bosbessen bovenop. Werk eventueel af met een blaadje munt.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de banaan in schijfjes. Mix samen met de bosbessen, de volle yoghurt en het amandelpoeder fijn (hou enkele bosbessen apart voor de afwerking). Giet in een hoog glas.
Afwerking:
Bestrooi met wat extra amandelpoeder of amandelschilfers en leg er enkele bosbessen bovenop. Werk eventueel af met een blaadje munt.