- Bewaar

- Bewaar
Sneeuwman en rendier van ijs en banaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij 6 driehoekjes uit de zure aardbeienmat. Snij de bananen in 6 gelijke stukken. Snij de takjes rozemarijn in 2.
-
Smelt de chocoladecallets au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Dompel de stukken banaan in de gesmolten chocolade. Kleef in het midden een rode smartie vast als neusje. Steek er bovenaan 2 stukjes rozemarijn in om het gewei te vormen. Teken er 2 oogjes op met de witte chocoladestift.
-
Verdeel wat pudding over het midden van elk bord een schep er telkens 1 bolletje vanille-ijs op. Teken met de bruine chocoladestift 2 oogjes op de bolletjes vanille-ijs. Maak neusjes met de stukjes zure aardbeienmat. Teken met de chocoladestift ook de handen van de sneeuwman in de pudding.
-
Zet de rendieren naast de sneeuwmannen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij 6 driehoekjes uit de zure aardbeienmat. Snij de bananen in 6 gelijke stukken. Snij de takjes rozemarijn in 2.
-
Smelt de chocoladecallets au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Dompel de stukken banaan in de gesmolten chocolade. Kleef in het midden een rode smartie vast als neusje. Steek er bovenaan 2 stukjes rozemarijn in om het gewei te vormen. Teken er 2 oogjes op met de witte chocoladestift.
-
Verdeel wat pudding over het midden van elk bord een schep er telkens 1 bolletje vanille-ijs op. Teken met de bruine chocoladestift 2 oogjes op de bolletjes vanille-ijs. Maak neusjes met de stukjes zure aardbeienmat. Teken met de chocoladestift ook de handen van de sneeuwman in de pudding.
-
Zet de rendieren naast de sneeuwmannen.