- Bewaar

- Bewaar
Snelle rolletjes van groene groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de knoflookpasta onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en het uiteinde van de groene-aspergepunten.
-
Bereiding:
-
Kook de sugarsnaps en de groene-aspergepunten 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.
-
Snij de aspergepunten in 2.
-
Besmeer de sneetjes coppa met een dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk sneetje een sugarsnap en 2 helften van een aspergepunt. Rol strak op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de knoflookpasta onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en het uiteinde van de groene-aspergepunten.
-
Bereiding:
-
Kook de sugarsnaps en de groene-aspergepunten 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.
-
Snij de aspergepunten in 2.
-
Besmeer de sneetjes coppa met een dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk sneetje een sugarsnap en 2 helften van een aspergepunt. Rol strak op.