Snelle rolletjes van groene groenten
Snelle rolletjes van groene groenten

Snelle rolletjes van groene groenten

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 43 kcal
Vet 3.5 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 0.6 g
Suiker 0.1 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.1 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de knoflookpasta onder de mayonaise en kruid met peper en zout.

  3. Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en het uiteinde van de groene-aspergepunten.

  4. Bereiding:
  5. Kook de sugarsnaps en de groene-aspergepunten 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.

  6. Snij de aspergepunten in 2.

  7. Besmeer de sneetjes coppa met een dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk sneetje een sugarsnap en 2 helften van een aspergepunt. Rol strak op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de knoflookpasta onder de mayonaise en kruid met peper en zout.

  3. Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en het uiteinde van de groene-aspergepunten.

  4. Bereiding:
  5. Kook de sugarsnaps en de groene-aspergepunten 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.

  6. Snij de aspergepunten in 2.

  7. Besmeer de sneetjes coppa met een dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk sneetje een sugarsnap en 2 helften van een aspergepunt. Rol strak op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 43 kcal
Vet 3.5 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 0.6 g
Suiker 0.1 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.1 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal