Snelle wok met vegetarische gyros en noedels
Snelle wok met vegetarische gyros en noedels

Snelle wok met vegetarische gyros en noedels

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2489 kj
Energie 595 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 79.6 g
Suiker 17.1 g
Vezel 18.6 g
Eiwit 42.4 g
Zout 3 g
natrium 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Hou warm.

  3. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de diepgevroren uiringen 2 min.

  4. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak nog 5 min. Haal uit de wok.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren gyros 3 min.

  6. Voeg de groenten opnieuw toe samen met de passata en de Provençaalse kruiden. Roer goed en verwarm 5 min.

Tip
Liever vlees?

Vervang de vegetarische gyros door varkensgyros uit de beenhouwerij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Hou warm.

  3. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de diepgevroren uiringen 2 min.

  4. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak nog 5 min. Haal uit de wok.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren gyros 3 min.

  6. Voeg de groenten opnieuw toe samen met de passata en de Provençaalse kruiden. Roer goed en verwarm 5 min.

Tip
Liever vlees?

Vervang de vegetarische gyros door varkensgyros uit de beenhouwerij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2489 kj
Energie 595 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 79.6 g
Suiker 17.1 g
Vezel 18.6 g
Eiwit 42.4 g
Zout 3 g
natrium 1.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône Bier Super 8 IPA Amberbier

Bekijk het recept digitaal