- Bewaar

- Bewaar
Snelle wok met vegetarische gyros en noedels
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône Bier Super 8 IPA Amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Hou warm.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de diepgevroren uiringen 2 min.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak nog 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren gyros 3 min.
-
Voeg de groenten opnieuw toe samen met de passata en de Provençaalse kruiden. Roer goed en verwarm 5 min.
Liever vlees?
Vervang de vegetarische gyros door varkensgyros uit de beenhouwerij.
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône Bier Super 8 IPA Amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Hou warm.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de diepgevroren uiringen 2 min.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak nog 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren gyros 3 min.
-
Voeg de groenten opnieuw toe samen met de passata en de Provençaalse kruiden. Roer goed en verwarm 5 min.
Liever vlees?
Vervang de vegetarische gyros door varkensgyros uit de beenhouwerij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône Bier Super 8 IPA Amberbier