- Bewaar
- Bewaar
Snelle zuiderse omelet
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier Corona Cero Alcoholvrij bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de stokbroodjes (baktijd: zie verpakking).
-
Klop intussen de eieren los met een vork en kruid met peper en zout. Voeg de bloemkool- en broccolirijst toe en roer onder elkaar.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan. Giet er de helft van het eimengsel in en bestrooi met de helft van de geraspte kaas. Bak ± 2 min. tot het ei begint te stollen en de kaas begint te smelten. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en herhaal stap 3 met de rest van het eimengsel en de geraspte kaas.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Serveer een halve omelet per persoon en werk af met de rucola, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten. Geef er de stokbroodjes bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier Corona Cero Alcoholvrij bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de stokbroodjes (baktijd: zie verpakking).
-
Klop intussen de eieren los met een vork en kruid met peper en zout. Voeg de bloemkool- en broccolirijst toe en roer onder elkaar.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan. Giet er de helft van het eimengsel in en bestrooi met de helft van de geraspte kaas. Bak ± 2 min. tot het ei begint te stollen en de kaas begint te smelten. Haal uit de pan.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en herhaal stap 3 met de rest van het eimengsel en de geraspte kaas.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Serveer een halve omelet per persoon en werk af met de rucola, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten. Geef er de stokbroodjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier Corona Cero Alcoholvrij bier